ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ

Τροποποίηση Διακίνησης Αποστολών σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Λευκάδα, Μύκονο, Ρόδο, Σαντορίνη.

“Λόγω του εξαιρετικά αυξημένου κόστους διανομής την καλοκαιρινή περίοδο σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Λευκάδα, Μύκονο, Ρόδο, Σαντορίνη, για το χρονικό διάστημα από 17/06/24 έως 15/10/24 εισάγεται πρόσθετο τέλος διακίνησης 5€ ανά αποστολή.

Σας ενημερώνουμε ότι οι αποστολές που δεν θα φέρουν το πρόσθετο τέλος διακίνησης , θα παραδίδονται μόνο από τα κατά τόπους σημεία εξυπηρέτησης της εταιρείας.

Διευκρινίζεται πως με την παρούσα τροποποίηση αναστέλλεται  η υπηρεσία Door to Service Point (D2SP) για  τους συγκεκριμένους προορισμούς για την προαναφερθείσα περίοδο.

Παρ’ όλη την απορρόφηση του μεγαλύτερου μέρους του αυξανόμενου  κόστους από την μεριά μας, μετά και τις επιπλέον μονομερείς αυξήσεις που επιβλήθηκαν σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια και ναύλα (οχημάτων και εμπορευμάτων) είμαστε αναγκασμένοι να διαφοροποιήσουμε τις υπηρεσίες μας σε συγκεκριμένα σημεία του δικτύου της εταιρείας χωρίς να κάνουμε έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Η Γενική Ταχυδρομική παραμένει προσηλωμένη στη δέσμευση  της απέναντι στους συνεργάτες της για έγκαιρες και αξιόπιστες παραδόσεις  συνεχίζοντας να παρέχει  υψηλό επίπεδο υπηρεσιών υπεύθυνα και αξιόπιστα.”

Η παραπάνω μονομερής απόφασης της Γενικής Ταχυδρομικής, μας φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στους αγαπητούς μας πελάτες, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και πολίτες δύο ταχυτήτων αναγκάζοντας τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών (Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Λευκάδα, Μύκονο, Ρόδο, Σαντορίνη) είτε να πληρώνουν περισσότερο την αποστολή, είτε να οδηγούνται στο να μην κάνουν παραγγελίες.

Από την δική μας πλευρά για τις παραπάνω περιοχές θα αναζητούμε άλλους τρόπους αποστολής των παραγγελιών ανά περίπτωση, αφού πρώτα επικοινωνούμε με τους αγαπητούς μας πελάτες.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση
Η ομάδα του agiosbooks

Αφήστε μια απάντηση

Συναλλαγή με τον Διάβολο;

13/06/2024

Ο Απόστολος Παύλος βλέπει να έρχονται «λύκοι βαρεῖς».

13/06/2024