Οι εκδόσεις μας

Διαθέτουμε σε κεντρική διάθεση τα βιβλία του Αρχιμανδρίτη Δανιήλ Γ. Αεράκη. Τα βιβλία τα οποία σήμερα κυκλοφορούν από τον συγγραφέα ξεπερνούν τους 100 τίτλους.

Η θεματολογία των βιβλίων του π. Δανιήλ Γ. Αεράκη διακρίνονται στις εξής κατηγορίες: Ομιλίες και κηρύγματα (Ο Χριστός χθες και σήμερα, Αποστολικός Λόγος, Σημεία Θεοφανείας, Στους Χαιρετισμούς, Στη Μεγάλη εβδομάδα, Το εκούσιο Πάθος, Ορθοδοξία, Παναγία, Πρόδρομος, Άγγελοι κ.α.). Κατηχητικά Βοηθήματα (τρεις σειρές) για τις βαθμίδες του Κατωτέρου και Μέσου κατηχητικού σχολείου. Ερμηνευτικά βιβλία στις Επιστολές της Καινής Διαθήκης (του Αποστόλου Παύλου και των Καθολικών Επιστολών). Πατερικά (Χρυσοστομικό Λεξικό σε 5 τόμους), Λειτουργικά (μια σειρά 10 βιβλίων με τίτλο “Πρόσχωμεν", τα οποία ασχολούνται με θέματα λατρείας) και Πνευματικά Θέματα (Πότε και πως να κοινωνείς, Πότε και πως να εξομολογήσαι, Πότε και πως να εκκλησιάζεσαι, Πως αντιμετωπίζεις τις δοκιμασίες και το θάνατο κ.α.), καθώς και βιβλία για Νέους (Λουλούδι της χάριτος, Κράτα την πίστη κ.α.).

Επιπλέον διαθέτουμε το εγκόλπιο ημερολόγιο και τους ετήσιους τόμους του περιοδικού, που εκδίδει ο Ορθόδοξος Χριστιανικός Σύλλογος “Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής".