Πληροφορίες για τις Εκδόσεις

Publisher Picture

Εκδόσεις Έαρ

Οι Εκδόσεις «Ἔαρ» άνθισαν στο χώρο του βιβλίου τον Μάιο του 2017. Αποτελούν το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας, που δημιουργήθηκε μέσα από τους κόλπους ενός ιστορικού και καταξιωμένου Συλλόγου με Ιεραποστολική δράση μέσα στους κόλπους της Ορθοδόξου Εκκλησίας και με την ευλογία αυτής.
Ο Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως «Ο Μέγας Βασίλειος», που είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, και στον οποίο ανήκουν οι εκδόσεις «Ἔαρ», ιδρύθηκε το 1960 και δραστηριοποιείται στα μήκη και πλάτη της Ελληνικής πατρίδας μας και εκτός αυτής. Κύριο έργο του είναι η μεταξύ των συνανθρώπων μας εφαρμογή της Ορθοδόξου διδασκαλίας, η διάδοση του λόγου του Θεού, καθώς και ο βιωματικός σύνδεσμος όλων μας με την εκκλησιαστική ζωή και την αγιοπνευματοκίνητη ορθόδοξη πατερική παράδοση.
Και με τα βιβλία των εκδόσεών μας συνεχίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση, επιθυμώντας να φέρουμε την άνοιξη – το «ἔαρ» – στο χώρο του βιβλίου.
Στην προσπάθεια αυτή αρωγός μας είναι οι Εκδόσεις «Ο Σωτήρ», οι οποίες έχουν την αποκλειστική κεντρική διάθεση των βιβλίων μας για την Ελλάδα και τις χώρες του εξωτερικού.
Το «Ἔαρ»… Αρχαία ελληνική λέξη ουδετέρου γένους που σημαίνει άνοιξη!
Ακολουθήστε μας για να συναντήσουμε την άνοιξη στην καρδιά μας…!

Βιβλία από Εκδόσεις Έαρ